Minttu-(korianteri)chutney

  Lisuke intialaiselle ruoalle, esimerkiksi palak paneerille.

Korianteri sulkeissa koska meillä tämä tehdään pelkästä mintusta, mutta puolet mintusta voi korvata korianterilla.

Alla kuvassa kupeissa raita ja minttuchutney, lautasella tomaatti-sipulicachumberia palak paneerin kera.


Minttu-korianterichutney

Tarvitaan:

1/4 punasipulia
2 valkosipulinkynttä 
2 ruukkua minttua (tai ruukku minttua ja ruukku korianteria)
½-1 vihreä chili siemenineen
1 limen mehu
tilkka vettä
suolaa
halutessa juustokuminaa ja sokeria

Kuori ja leikkaa punasipuli ja valkosipulit lohkoiksi. Laita monitoimikoneen tai sauvasekoittimen kulhoon yrttien, pilkotun chilin ja limetin mehun kanssa.
Sekoita tahnaksi ja mausta suolalla sekä halutessa juustokuminalla ja sokerilla. Lisää tilkka vettä tarvittaessa. 
Tarjoa kylmänä.


Kommentit

Suositut tekstit