Punakaalisalaatti
Japanilaisittain maustettu raikas lisuke vaikkapa okonomiyaki-uunilohelle. Ohje Etiketti-lehdestä.
Neljälle tarvitaan:
300 g punakaalia suikaloituna
2 porkkanaa kuorittuna ja suikaloituna
1 mieto chili hienonnettuna
nippu lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl paahdettua seesamiöljyä
2 tl sokeria
0,5 tl suolaa
1 lime
2 porkkanaa kuorittuna ja suikaloituna
1 mieto chili hienonnettuna
nippu lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl paahdettua seesamiöljyä
2 tl sokeria
0,5 tl suolaa
1 lime
Sekoita kaalisalaatin ainekset. Raasta joukkoon pestyn limen kuori sekä mehu. Anna maustua vähintään 20 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti