Inkivääri-chilipaksoi
Lisuke vaikkapa aasialaisittain maustetun ankan kanssa. Ohjeen olen napannut kuvana talteen Glorian ruoka&viini -lehdestä, lienee vuodelta 2018.
Neljälle tarvitaan:
4 pientä paksoita
1 valkosipulinkynsi
n. 3 cm:n pala inkivääriä
1 mieto chili
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl soijaa
1 rkl riisiviinietikkaa
1 tl seesamiöljyä
½ tl sokeria
Leikkaa paksoista kanta pois ja huuhtele ja kuivaa lehdet. Leikkaa paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa chili viipaleiksi.
Kuullota valkosipulia, inkivääriä ja chiliä öljyssä vokissa muutaman minuutin ajan. Lisää paksoi ja paista noin minuutin verran. Lisää vokkiin loput ainekset ja sekoita hyvin.
Kommentit
Lähetä kommentti