Salsa Criolla eli paprika-tomaattisalsa
Argentiinalaisen salsan ohjeen otin chilipeppermadness-sivustolta. Sopii hyvin lihan lisukkeeksi. Tarkoitus on tarjoilla heti mutta meni myös mainiosti paistetun kalan kanssa seuraavana päivänä.
Salsaan laitoin:
2 punaista paprikaa
6 pienehköä tomaattia
1 iso makea sipuli
2 valkosipulinkynttä
6 pienehköä tomaattia
1 iso makea sipuli
2 valkosipulinkynttä
3/4 dl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl chilihiutaleita
1 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
suolaa ja pippuria
Pilko paprikat, tomaatit ja sipulit ja yhdistä kulhossa.
Sekoita toisessa kulhossa öljy, punaviinietikka, chilihiutaleet ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kasvisten joukkoon.
Kommentit
Lähetä kommentti