Salsa Criolla eli paprika-tomaattisalsa

 Argentiinalaisen salsan ohjeen otin chilipeppermadness-sivustolta. Sopii hyvin lihan lisukkeeksi. Tarkoitus on tarjoilla heti mutta meni myös mainiosti paistetun kalan kanssa seuraavana päivänä.


paprika-tomaattisalsa

Salsaan laitoin:

2 punaista paprikaa
6 pienehköä tomaattia
1 iso makea sipuli
2 valkosipulinkynttä
3/4 dl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl chilihiutaleita
1 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
suolaa ja pippuria

Pilko paprikat, tomaatit ja sipulit ja yhdistä kulhossa.
Sekoita toisessa kulhossa öljy, punaviinietikka, chilihiutaleet ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kasvisten joukkoon.


paprika-tomaattisalsa





Kommentit

Suositut tekstit