Chili Marrakech
Harissalla maustettu Chili Marrakech tehdään lampaan jauhelihasta mutta myös naudan jauheliha toimii hyvin. Ohjeen löysin BBC goodfood -sivulta. Tässä versiossa haudutellaan jauhelihan kanssa paprikaa ja kikherneitä.
Tästä riittää viidelle.
Tarvitaan:
Jos käytät kokonaisia jeeran siemeniä, paahda niitä kuumalla pannulla puolisen minuuttia. Laita sivuun odottamaan.
Kuumenna pannulla öljyä ja kuullota siinä sipulia viitisen minuuttia. Lisää pannulle jauheliha, valkosipuli ja inkivääri ja paista kunnes jauheliha on ruskistunut.
Lisää tomaattimurska, jeeran siemenet (tai jauhettu juustokumina), harissatahna ja loput mausteet. Paista hetki sekoitellen.
Lisää paprika, kikherneet ja lihaliemi. Anna hautua kannen alla noin 40 minuuttia välillä sekoitellen.
Tarjolle esimerkiksi riisin tai kuskusin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti