Pasta Bolognese

 Aito Bolognese ragù ei tämä ole, arkena ei ehtinyt montaa tuntia haudutella. Noin tunnin verran kuitenkin, ja näin sen tein:


Pasta Bolognese

Ruokaan käytin:

700 g naudan jauhelihaa
1 iso porkkana
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 tlk (400g) kokonaisia säilyketomaatteja
5 dl lihalientä
2 dl maitoa
1 tl suolaa
mustapippuria
paistamiseen öljyä

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Kuori ja pilko porkkana pieniksi kuutioiksi.

Kuullota pannulla öljyssä porkkanaa ja sipuleita noin viiden minuutin ajan. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää pannulle säilyketomaatit ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla puolisen tuntia välillä sekoittaen.

Lisää pannulle maito ja keitä toiset puoli tuntia ilman kantta. Sekoita välillä.
Tarjoile esim. tagliatelle-pastan kanssa.

bolognesekastike




Kommentit

Keittokirjasen kuukauden katsotuimmat