Nyhtökana
Etätyöperjantaina kanatäyte illan tacoihin valmistui kuin itsestään.
Tarvitaan:
600 g broilerin rintafileetä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 pieni sipuli pilkottuna
1½ rkl chilihiutaleita
2 rkl Worcesterkastiketta
Laita uuni lämpeämään 150-asteiseksi.
Laita broilerin fileet uunivuokaan. Sekoita loput ainekset ja kaada kastike kanojen päälle.
Peitä vuoka kannella tai foliolla ja hauduta uunissa 2½ - 3 tuntia. Laskin uunin lämpötilan ensimmäisen kahden tunnin jälkeen 120-asteeseen.
Revi kypsät rintafileet suikaleiksi kahdella haarukalla ja sekoita liha takaisin kastikkeen joukkoon.
Tarjoa esimerkiksi pehmeiden tacojen täytteenä:
Kommentit
Lähetä kommentti