Nyhtökana

 

Etätyöperjantaina kanatäyte illan tacoihin valmistui kuin itsestään.


pulled chicken

Tarvitaan:

600 g broilerin rintafileetä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 pieni sipuli pilkottuna
1½ rkl chilihiutaleita
2 rkl Worcesterkastiketta

Laita uuni lämpeämään 150-asteiseksi.

Laita broilerin fileet uunivuokaan. Sekoita loput ainekset ja kaada kastike kanojen päälle.
Peitä vuoka kannella tai foliolla ja hauduta uunissa 2½ - 3 tuntia. Laskin uunin lämpötilan ensimmäisen kahden tunnin jälkeen 120-asteeseen.

Revi kypsät rintafileet suikaleiksi kahdella haarukalla ja sekoita liha takaisin kastikkeen joukkoon.


pulled chicken


Tarjoa esimerkiksi pehmeiden tacojen täytteenä:


nyhtökanataco




Kommentit

Keittokirjasen kuukauden katsotuimmat