Savuporolohirullat



Savuporotahnalla täytetyt lohirullat sopivat vaikkapa alkupalaksi. Ohje napattu talteen Viini-lehdestä.
Tästä määrästä tulee n. 24 palaa.


lohirulla


100 g savuporopaistiviipaleita
pieni salottisipuli
pieni punainen omena
maustamaton tuorejuusto 200 g
tuoretta timjamia
(1 rkl kapriksia)
300g graavilohiviipaleita


Hienonna pieni salottisipuli ja kuutioi pieni punainen omena. Sulata pannulla hieman voita ja kuullota siinä sipulia ja omenaa. 

Paloittele paketillinen savuporopaistiviipaleita pieniksi kuutioiksi ja nosta ne kulhoon. Sekoita kulhossa jäähtyneen omena-sipuliseoksen kanssa. Lisää joukkoon tuoretta timjamia ja kapriksia hienonnettuna. Sekoita tahnaksi tuorejuuston kanssa. 

Asettele graavilohiviipaleita levyksi tuorekelmun päälle. Levitä tahna täytteeksi ja rullaa graavilohi pötköksi. Kääri rulla kelmun sisään ja laita jääkaappiin tekeytymään. 

Leikkaa pötköstä viipaleita ja tarjoile esimerkiksi ruisleipäviipaleiden päällä.


Kommentit

Suositut tekstit