Carpaccio


Perjantaina vietettiin iltaa miehen kanssa kahdestaan. Pakkasesta löytyi reilun 200g pala naudan sisäfilettä, josta syntyi meille alkupala. 

Carpaccion kastikeen ohjeen otin täältä.


carpaccio



Tarvitaan:
n. 200g naudan sisäfilettä

Kastike:
Pari ruokalusikallista majoneesia
Muutama tippa worcesterin kastiketta
Pari ruokalusikallista sitruunan mehua
Suolaa
Valkopippuria

Päälle:
Rucolaa
Parmesan-lastuja
Suolaa ja pippuria

Leikkaa kohmeinen sisäfile mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Jos liha ei ole jäinen, laita se noin tunniksi pakastimeen ennen leikkaamista. Painele viipaleita ohuemmiksi. 
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset.
Levitä lihaviipaleet lautaselle ja lusikoi päälle kastiketta. Asettele päälle rucolaa ja höylää parmesan-juustosta lastuja. Viimeistele suolalla ja pipppurilla.




Kommentit

Suositut tekstit