Carpaccio
Perjantaina vietettiin iltaa miehen kanssa kahdestaan. Pakkasesta löytyi reilun 200g pala naudan sisäfilettä, josta syntyi meille alkupala.
Carpaccion kastikeen ohjeen otin täältä.
Tarvitaan:
n. 200g naudan sisäfilettä
Kastike:
Pari ruokalusikallista majoneesia
Muutama tippa worcesterin kastiketta
Pari ruokalusikallista sitruunan mehua
Suolaa
Valkopippuria
Päälle:
Rucolaa
Parmesan-lastuja
Suolaa ja pippuria
Leikkaa kohmeinen sisäfile mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Jos liha ei ole jäinen, laita se noin tunniksi pakastimeen ennen leikkaamista. Painele viipaleita ohuemmiksi.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset.
Levitä lihaviipaleet lautaselle ja lusikoi päälle kastiketta. Asettele päälle rucolaa ja höylää parmesan-juustosta lastuja. Viimeistele suolalla ja pipppurilla.
Kommentit
Lähetä kommentti