Kinkkuquesadillat
Kävin hiljattain street food -ruokakurssilla, jossa tehtiin kasvisquesadilloja. Tein kotona välipalaksi kinkkuversion. Alkuperäisessä ohjeessa oli lisäksi fetaa ja rucolaa, jotka jätin tällä kertaa pois, vaikka ne hyvin täytteeksi sopivatkin.
Tarvitaan:
8 tortillalettua
200g kinkkusuikaleita
2 paprikaa
1 sipuli
1 punainen chili
2 pss (à 150g) mozzarellajuustoraastetta
mustapippuria
Poista paprikasta siemenet ja kuutioi. Kuori ja hienonna sipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna.
Levitä 4 tortillaletun päälle puolet juustoraasteesta sekä kinkku, paprikat, sipuli ja chili. Lopuksi päälle vielä loput juustoraasteesta. Paina toinen tortillalettu kanneksi. Paista öljyssä pannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut. Kääntämisessä voi käyttää apuna lautasta.
Kommentit
Lähetä kommentti