Cole slaw eli kaalisalaatti
Tämän ohjeen löysin Food Network -sivustolta. Tämä mehevä ja kermainen kaalisalaatti maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä.
Kaalisalaattiin tarvitaan:
Puolikas pienehköstä valkokaalista
2 suurta porkkanaa
1,8 dl majoneesia
2 rkl ranskankermaa
½ sipulia hienonnettuna
2 rkl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sinappia
2 tl suolaa
mustapippuria
Suikaloi valkokaali ohueksi (esim. juustohöylällä), kuori ja suikaloi porkkanat. Yhdistä kulhossa.
Sekoita toisessa kulhossa loput ainekset ja yhdistä kaaliseoksen kanssa. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Puolikas pienehköstä valkokaalista
2 suurta porkkanaa
1,8 dl majoneesia
2 rkl ranskankermaa
½ sipulia hienonnettuna
2 rkl sokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sinappia
2 tl suolaa
mustapippuria
Suikaloi valkokaali ohueksi (esim. juustohöylällä), kuori ja suikaloi porkkanat. Yhdistä kulhossa.
Sekoita toisessa kulhossa loput ainekset ja yhdistä kaaliseoksen kanssa. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Kommentit
Lähetä kommentti