Tomaattikastike pastalle tai pizzaan

Tänään meillä syötiin cannelloneja. Niiden ohje tuonnempana, mutta tässä niitä varten tekemäni tomaattikastikkeen ohje. Kävisi moneen muuhunkin pastaruokaan ja myös pizzaan, pistän varmasti muistiin. Alkuperäinen ohje löytyi täältä, muutin sitä hieman. Tästä tulee noin puoli litraa kastiketta.

tomaattikastike


800g (2 tölkkiä) kokonaisia säilyketomaatteja
½ punttia persiljaa
½ punttia basilikaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1½ rkl oliiviöljyä
½ rkl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa
mustapippuria

Soseuta tomaatit kattilassa sauvasekoittimella. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet, persilja ja basilika ja lisää kattilaan. Lisää muut aineet ja sekoita. Anna kiehua kannen alla noin tunnin ajan.


Kommentit

Suositut tekstit