Ankanrintaa ja pekonipapuja

Ankanrinta on nopea valmistaa, eikä lisukkeisiinkaan mennyt kauaa.



Ankanrintaa ja pekonipapuja


Annos neljälle:
2-3 kpl ankanrintaa
suolaa
mustapippuria

250g vihreitä papuja
80g pekonia

Vedä ankanrintaan nahkapuolelle viillot mutta varo leikkaamasta lihaan asti. Laita rintafileet kylmälle paistinpannulle rasvapuoli alaspäin. Paista kuumenevassa pannussa noin viisi minuuttia. Kaada välillä sulaa rasvaa pois. Käännä ja ruskista pari minuuttia.
Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jos käytät lämpömittaria, sisälämpötilan tulisi olla noin 56 astetta, jos haluat roseeta. 60 astetta on kypsää.
Ota ankanrinnat uunista ja kääri folioon. Anna levätä kymmenisen minuuttia.

Puhdista pavut. Paloittele pekoni. Paista papu-pekoniseosta pannulla, kunnes ne kypsyvät.

Lisukkeeksi vielä vihreää salaattia ja nopea mutta taatusti maistuva ateria on valmis.

Kommentit

Suositut tekstit