Kananachot


Nachot uunissa on helppo ja maistuva iltanaposteltava. Tulisuutta voi säädellä oman maun mukaan ja valmistaa vaikka jokaiselle oman annoksen pienemmässä astiassa.
Meillä nykyään häviää pellillinen neljän kesken, ja valmistustapakin on hieman muuttunut - päivitetään siis myös ohje:


nachopelti


Tarvitaan:

1 iso pussi nachoja 
500g kanan rintafilettä
300g juustoraastetta, esim. cheddar tai mozzarella
suolaa
mustapippuria
juustokuminaa
savupaprikajauhetta

Lisäksi:
guacamolea
salsaa
ranskankermaa
(jalapeñoja)

Leikkaa kanafileet paloiksi ja ruskista öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla ja savupaprikajauheella. Paistele hetki mausteiden kanssa.

Levitä uuninkestävän vuoan pohjalle (leivinpaperin päälle) nachoja. Laita päälle paistetut kanat ja 150 g juustoraastetta sekä salsaa. Levitä päälle toinen kerros nachoja. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut.

Annoksen päälle vielä guacamolea, salsaa ja ranskankermaa, jalapeñoja jos haluaa tulisempaa, ja ei kun syömään. Varo, astia on kuuma!

Kommentit

Keittokirjasen kuukauden katsotuimmat