Chorizo-siika


Tämän chorizo-siian ohjeen löysin vuoden 2010 Glorian ruoka & viini -lehden numerosta 8. Koska vietimme iltaa miehen kanssa kahdestaan, tässä ohje kahdelle:


paistettu siika



2 siikafilettä (à n. 150 g)
2 rkl dijoninsinappia
n. 50g chorizomakkaraa ohuina siivuina
pari ruokalusikallista rosmariinin lehtiä
voita

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka ja aseta siikafileet vuokaan nahkapuoli alaspäin. Sivele fileille sinappia ja ripottele päälle rosmariinin lehdet. Levitä chorizosiivut kalan päälle.

Paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Meillä lisukkeena oli vihreää salaattia. Alkupalaksi teimme carpacciota, ohje löytyy täältä.


Kommentit

Suositut tekstit