Chorizo-siika
Tämän chorizo-siian ohjeen löysin vuoden 2010 Glorian ruoka & viini -lehden numerosta 8. Koska vietimme iltaa miehen kanssa kahdestaan, tässä ohje kahdelle:
2 siikafilettä (à n. 150 g)
2 rkl dijoninsinappia
n. 50g chorizomakkaraa ohuina siivuina
pari ruokalusikallista rosmariinin lehtiä
voita
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka ja aseta siikafileet vuokaan nahkapuoli alaspäin. Sivele fileille sinappia ja ripottele päälle rosmariinin lehdet. Levitä chorizosiivut kalan päälle.
Paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
Meillä lisukkeena oli vihreää salaattia. Alkupalaksi teimme carpacciota, ohje löytyy täältä.
Kommentit
Lähetä kommentti